Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Herkes glütensiz pideleri konuşuyor

Modern bir ocakbaşı hayaliyle yola çıkan Ali Ocakbaşı; manzarası ve lezzetli kebaplarının yanı sıra son dönemde glütensiz pideleriyle de çok konuşuluyor. Eskiden erkeklerin daha çok ilgi gösterdiği ocakbaşı kültürüne, son dönemde kadınlar ve gençlerin de yönelmesi, uzun zamandır merak ettiğim bir konuydu. Eşten dosttan glütensiz pideleri de duyunca, soluğu Karaköy'deki Ali Ocakbaşı'nda aldım. Kadın kadına ocakbaşı keyfi yapabileceğiniz mekan çok modern ve çok nezih. Son dönemde çok tartışılan glüten maddesine de bir çözüm düşünmüşler. Kebabın yanında glütensiz lavaş ve glütensiz pide servis ediyorlar. Sağlıklı beslenmeye düşkün bir kadın daha ne ister ki... Hazır gelmişken, glütensiz pidelerin nasıl yapıldığını görmek istedim ve taş fırının başına geçtim. Ustayla birlikte glütensiz pide yapıp kebabımızı da glütensiz lavaşla yedik. Kuru cacık, pastırma ile servis edilen güveçte humus, çöp şiş, ciğer şiş ve uykuluk; en çok tercih edilen lezzetlermiş. Ali salatası ve Ali kebabı da tek kelimeyle muhteşem, aklınızda bulunsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA